Dodig nakon pariškog trijumfa: Ovo je kruna moje karijere

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.06.15. | 08:40

Hrvatski je tenisač na fantastičan način završio nastup na Roland Garrosu slavivši u finalu protiv braće Bryan sa 6:7, 7:6, 7:5.

Hrvatsko-brazilska kombinacija Ivan Dodig i Marcelo Melo uspjeli su doći do svoje prve Grand Slam titule, a u drugom su pokušaju uzvratili legendarnoj braći Bryan za poraz do prije dvije godine u finalu Wimbledona.

Slavlje na Roland Garrosu je kruna moje karijere. Bio je to zanimljiv meč protiv najjačeg svjetskog para. Nadam se kako ćemo nastaviti u jednakom tempu te kako nam ovo nije kraj“, rekao je nakon velikog trijumfa novi hrvatski vladar Roland Garrosa koji je podizanjem titule podsjetio na veliki uspjeh Ive Majoli iz 1997. godine.

Osvajanje drugog Grand Slama sezone hrvatsko-brazilskoj će kombinaciji donijeti 550 tisuća eura, a od idućeg će tjedna biti drugi najbolji svjetski par na ATP listi, odmah iza braće Bryan.

Ovo je velika pobjeda. Rekao sam Ivanu prije četiri godine da ćemo jednoga dana to napraviti i dogodilo se. Nije nam bilo lako, a pogotovo meni jer sam osjetio pritisak kad god sam pogledao prema Gustavu Kuertenu. No, bio je to pozitivni pritisak koji nas je nosio do pobjede“, poručio je Melo.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

braća BryanATPRoland GarrosMarcelo MeloIvan Dodig

Ostale Vijesti