Danas navijamo! Odigraj Domoljubne listiće sa najvišim tečajevima u Hrvatskoj!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.09.17. | 10:32

Igraju danas hrvatski nogometaši i košarkaši pa su spremni i novi domoljubni listići!

Novi je velik sportski dan pred nama, u kojem će u akciji na Europskom prvenstvu biti naši košarkaši, a nogometaši u kvalifikacijama za SP.

Košarkaše sa početkom u 16:45 očekuje veliki okršaj protiv Španjolske, dok hrvatska nogometna kvalifikacija u sklopu nastavka kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo večeras od 20:45 igra protiv Turske. S nestrpljenjem ćemo pratiti nastupe hrvatskih sportaša i navijati, a Germania Sport kladionica je pripremila i nove listiće za odigrati, sa najvišim tečajevima u Hrvatskoj!

Tako u svim poslovnicama i uplatnim mjestima Germanije danas traje akcija 'Navijački domoljubni listić' i 'Listić kiša koševa'.

Na navijačkom domoljubnom listiću možete odigrati na hrvatske košarkaše i nogometaše. Za njihove pobjede protiv Turske i Španjolske donosimo sjajan ukupni tečaj, 23,00!

Najviši ukupni tečaj u Hrvatskoj je i na našem drugom današnjem listiću 'Listić kiša koševa', na kojem možete odigrati na broj koševa Hrvatske protiv Španjolske te na broj koševa dvojice naših igrača, Darija Šarića i Bojana Bogdanovića.

Ukupni tečaj na ova tri para iznosi sjajnih 8,00!

Puno sreće svima!

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

 


Tagovi

listić kiša golovanavijački domoljubni listićdomoljubni listići

Ostale Vijesti