Dan do početka Mastersa osmorice veličanstvenih, dva do debija Marina Čilića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.11.14. | 11:30

Čilić: Bila je ovo nevjerojatna sezona

Marin Čilić, najbolji hrvatski tenisač i jedan od dvojice naših predstavnika na završnom Mastersu u Londonu (Dodig igra u parovima), pojavio se pred okupljenim novinarima ne bi li iznio svoje dojmove oko posljednjeg ispita sezone, ATP World Tour Finalsa.

„Presretan sam što sam ovdje i lijepo je osjetiti svu ovu pažnju“, poručio je Čilić i osvrnuo se na cjelokupnu 2014. godinu.

Ovo je svakako bila moja najbolja godina u dosadašnjoj karijeri“, izjavio je 9. reket svijeta.

Iako je ovo bila fantastična sezona za Međugorca, ne skriva kako jednakim tempom, čak i boljim, želi nastaviti i u 2015. godini.

„Siguran sam kako ću još napredovati i bilježiti sjajne rezultate, osobito na Grand Slamovima. Trebalo mi je možda malo više vremena za velike stvari, ali sada osjećam da sam spreman“.

U ponedjeljak ga očekuje prvi susret u skupini protiv Novaka Đokovića. No, bit će na velikom ispitu i protiv Wawrinke i Berdycha.

„Jasno mi je da moji suparnici daju maksimum kako bi me pobijedili. Neće biti problema oko nastupa u ponedjeljak, ali trebat će mi malo vremena da bi ruka bila 100% u redu“, poručio je Čilić.

Podsjetimo, veliki okršaj protiv prvog tenisača svijeta Đokovića, na rasporedu je u ponedjeljak u 21 sat.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marin ČilićATP World Tour Finals

Ostale Vijesti