Ćorić razbio Federera za finale Šangaja

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.10.18. | 15:16

Briljantna pobjeda hrvatskog tenisača.

Kakva pobjeda Borne Ćorića! Bez imalo utručavanja možemo reći kako je razbio najvećeg tenisača svih vremena Rogera Federera. Bilo je 6:4, 6:4 što je Borni donijelo prvo finale karijere na turniru iz Masters 1000 serije, gdje ga čeka Novak Đoković.

Meč je počeo fantastično za mladog Hrvata. Odmah u prvom gemu oduzima servis slavnom protivniku i, kako se kasnije pokazalo, tu je set bio riješen. Borna je igrao kao u transu, sjajno je servirao i nije pružio nijednu brejk loptu rivalu, što je bilo dovoljno za 6:4.

Drugi set bio je kopija prvog. Odmah na startu Zgrebčanin je ponovno oduzeo servis Federeru i poveo 2:0. Do kraja meča Borna nije više pružio nijednu brejk priliku, dok ih je sam kreirao čak sedam, od čega je dvije iskoristio. Posebno imponira lakoća kojom je rješavao svoje servis gemove, gdje nije ni u jednom trenu pružio ikakvu nadu osvajaču 20 Grand Slam naslova.

Kao što smo već spomenuli, Ćorića u finalu čeka Novak Đoković, tenisač koji je trenutno u najboljoj formi i djeluje nepobjedivo. Dvoboj počinje u 10:30 sati po hrvatskom vremenu.

(foto: Reuters)


Tagovi

Borna ĆorićRoger FedererATP Šangaj

Ostale Vijesti