Ćorić pobijedio Dodiga na otvaranju turnira u Torontu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.07.16. | 19:49

Zagrepčanin je slavio u prvom međusobnom dvoboju ovih tenisača.

Prvo kolo turnira u Torontu donijelo je okršaj hrvatskih tenisača, Ivana Dodiga i Borne Ćorića, a uspješniji je bio mladi Zagrepčanin. On je s 2:1 u setovima (5:7, 6:4, 6:2) bio bolji u prvom međusobnom ogledu ovih tenisača.

Prvi set pripao je Dodigu koji je u tom setu – manje griješio. Ćorić je bolje otvorio meč, uzeo break za 2:1, ali odmah u sljedećem gemu dopustio Dodigu da izjednači. Ćorić je pokazivao naznake nervoze u nekim trenucima, a to ga je i koštalo još jednog gubitka servisa i to u 12. igri što je automatski značilo da je Dodig dobio i set.

Drugi set je odlučen u 7. gemu, jedinom u kojem je bilo koji od tenisača imao break prilike. Ćorić je iskoristio drugu i mirno priveo set kraju. U posljednjim gemovima drugog seta se već vidjelo kako je Dodig pao u igri, a to se potvrdilo u odlučujućem gemu gdje je Međugorac dva puta izgubio servis te na kraju morao čestitati mlađem kolegi.

Ćorić će u drugom kolu igrati protiv 5. nositelja turnira, Tomasa Berdycha, a zanimljivo je kako je moguće da u Toronto vrlo brzo vidimo još jedan hrvatski okršaj. Ako Ivo Karlović u prvom kolu pobijedi mladog Amerikanca Taylora Fritza, u drugom ga čeka Marin Čilić.

ATP Toronto, prvo kolo:

Ćorić – Dodig 5:7, 6:4, 6:2

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ATP WashingtonATPIvan DodigBorna Ćorić

Ostale Vijesti