Ćorić bez četvrtfinala Dubaija, oprostili se i Dodig i Draganja

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.02.16. | 15:15

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije uspio izboriti plasman u četvrtfinale ATP turnira u Dubaiju.

Ćorić je na turniru iz serije 500 lani dogurao do polufinala, a ove je godine ispao u osmini finala. U drugom kolu ga je u dva seta sa 6:2 i 7:6(5) pobijedio 32-godišnji njemački tenisač Philipp Kohlschreiber, za sat i pol igre.

Osmi nositelj i 28. tenisač svijeta je 19-godišnjeg Ćorića dvaput breaknuo u prvom setu, i to u šestom i osmom gemu. U drugom setu su obojica igrača čuvala svoje servise, pa je susret otišao u 'tie-break'. U 13. igri je uspješniji bio Kohlschreiber, koji je svoj servis izgubio samo jednom, a Ćorić dvaput.

Ovo je bio njihov prvi susret.

Nisam igrao tako dobro u prvom setu, ali kasnije je bilo bolje. Imao sam svoje prilike u drugom setu, uključujući i 0-40 na 5:5 ali nažalost, nisam ih uspio iskoristiti, niti oduzeti servis protivniku. Čestitam Philippu“, napisao je nakon oproštaja od Dubaija Ćorić na svom Facebook profilu. I on se okreće Davis kup okršaju s Belgijom idućeg tjedna.

Njemački će predstavnik za polufinale igrati protiv pobjednika susreta između našeg drugog tenisača Franka Škugora i Švicarca Stanislasa Wawrinke, koji igraju danas poslijepodne.

Dodajmo da su se od Dubaija oprostili i naši Ivan Dodig i Marin Draganja, koji su u drugom kolu igre parova izgubili od Poljaka Lukaša Kubota i Marcina Matkowskog sa 6:4, 4:6, 7:10.

ATP Dubai, drugo kolo:

Kohlschreiber - Ćorić 6:2, 7:6(5)

ATP Dubai, parovi, drugo kolo:

Dodig/Draganja - Kubot/Matkowski 6:4, 4:6, 7:10

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Borna ĆorićATPATP DubaiTenisIvan DodigMarin Draganja

Ostale Vijesti