Germania
Germania

Classic Hrvatska – Germanijak 5-6: U triler završnici novi preokret za ukupnu pobjedu Germanijaka!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.07.24. | 14:26

Nokaut-faza presudila je pobjednika humanitarne Euro utakmice

Nakon što je momčad Classic Hrvatska povela protiv Germanijaka 5-4 nakon grupne faze u humanitarnoj Euro utakmici u kojoj bivši hrvatski nogometni reprezentativci igraju protiv djelatnika Germanije te doniraju pogođene iznose humanitarnim udrugama, presudila je nokaut-faza u kojoj su oba puta uspješniji bili ‘germanijaci’: Eva Grgić je nadvisila Macu Maradonu, a Boris Debak nadmudrio Veldina Karića za konačnih 5-6!

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U posljednjem kolu pogađali su se događaji na utaimicama 1/8 finala Europskog prvenstva za nogometaše u ponedjeljak i utorak. Na Francusku i Belgiju Veldin Karić je imao oba daju, a Boris Debak da Francuzi dobivaju 2. poluvrijeme; u 85. minuti Vertonghen je zabio autogol za pobjedu Francuza, dakle Boris je slavio. U drugoj utakmici toga dana Portugal je prošao Sloveniju tek nakon raspucavanja s bijele točke, pa su oba igrača promašila i s nestrpljenjem se čekao utorak. Prvi par utorka obojici je bio dobitan, ali je Boris imao veći koeficijent na to da će Nizozemci zabiti dva ili više pogodaka nego Veldin, koji je igrao da će na utakmici biti dva ili više pogodaka, čime je već postalo jasno da posljednja utakmica ne može preokrenuti ishod, no Debak ju je ‘za svaki slučaj’ pogodio jer je igrao da će Austrija u 2. poluvremenu zabiti jedan ili dva gola, zabila je jedan, drugi je turski vratar obranio zaradivši epitet junaka utakmice, uz dvostrukog strijelca Demirela. Karić je igrao na prolaz Austrije… Uglavnom, posljednja runda pripala je igraču Germanijaka za konačnih 5-6 u humanitarnoj Euro utakmici!

Debak je pogodio ukupni tečaj 4,825, a Karić 1,30, pa će Germania tako 482,5 eura donirati Društvu multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije – Zabok, a 130 eura Udruzi za razvoj kreativnih radionica i kvalitete življenja osoba s invadilitetom Republike Hrvatske – Požega.


Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Osim navedenih pojedinačnih, igrači Germanijinog Euro humanitarca dodatne iznose donacija prikupljaju i timski, po 500 eura za pobjednika pojedinog kola. Tako je Germanijak zahvaljući Borisovoj pobjedi skupio 3000 eura, a Classic Hrvatska je ostala na 2500 eura. Za Classic Hrvatsku ‘osvajači’ su bili, ponovimo, Jerkan, Vulić, Vranješ, Pokrivač i Jurčević, a za Germanijak Lesički, Sučić, Ničota, Dananić, Grgić i Debak.

Na ovaj način momčadi su skupile timske nagrade, pa će se tako osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

No, najvažnije od svega je da su u Humanitarnoj EURO utakmici svi pobjednici!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitaracEuroforijahumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićgermaniaGermania SportGermania Sport kladionicadonacija

Ostale Vijesti