Germania
Germania

Classic Hrvatska – Germanijak 2-3: Ničotina završnica je neumoljiva, sedma sila opet vodi!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.06.24. | 10:09

Klasičari su izjednačili na 2-2, ali Ničota je na svojem listiću pogodio sva četiri para i tako vratio prednost Germanijaku.

Novo vodstvo Germanijaka u Humanitarnoj Euro utakmici! Nakon što je Zoran Vulić bio spretniji i sretniji od svojeg sugrađanina Dražena Kuzmanića, Tomo Ničota bio je bolji od Jerka Leke te je tako vratio prednost Germanijaku koji sada vodi s 3-2!

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jerko Leko pogodio je da Slovenija neće izgubiti od Srbije te da susret Poljaka i Austrijanaca neće završiti remijem, ali je zato tipovao GG u ogledu Nizozemske i Francuske te je vjerovao da će Englezi doći do pobjede protiv Danaca. Kao što znamo, ogled Les Bleusa i Oranja okončan je bez pogodaka, dok je Danska odigrala 1-1 s 'prvim favoritom prvenstva'. Iako, kako igraju, Englezi su sve samo ne prvi favoriti.

Tomo Ničota uglavnom je tipovao da će biti golova. U ogledu Srbije i Slovenije pretpostavio je da će minimalno jednom poentirati i jedni i drugi, dok je u ogledu Danske i Engleske 'imao filing za osjećaj' kako će na utakmici biti minimalno dva pogotka. U okršaju Poljske i Austrije odigrao je 3+, dok je za kraj čekao 1X iz ogleda Nizozemske i Francuske.

Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Kako je pogođeni tečaj Jerka Leke 2.751, Germania će donirati po 275,1 euro Udruzi za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI“ - Zagreb. Tomo Ničota je pogodio tečaj 9.68, dakle Germania će 968 eura uplatiti Plivačkom klubu 'Vidra' Varaždin.

Osim navedenih pojedinačnih, igrači Germanijinog Euro humanitarca dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Germanijak je dosad skupio 1500 eura, a Classic Hrvatska 1000 eura. Za Classic Hrvatsku ‘osvajači’ su, ponovimo, Jerkan i Vulić, a za Germanijak u prva tri kola Lesički, Sučić i Ničota.

Na ovaj način momčadi pokušavaju skupiti što veći iznos timske nagrade, pa će se tako nakon 11 odigranih ‘dvoboja’ osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

No, najvažnije od svega je da su u Humanitarnoj EURO utakmici svi pobjednici, a svakako ne treba zaboraviti da listiće koje vidite u okršaju Classic Hrvatske i Germanijaka možete i vi odigrati OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitaracEuroforijahumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićgermaniaGermania SportGermania Sport kladionicadonacija

Ostale Vijesti