Germania
Germania

Classic Hrvatska – Germanijak 0-1: Alen Lesički pobijedio Darija Krešića, donacije su dobile prve dvije humanitarne udruge

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 16.06.24. | 10:39

Prva runda Humanitarne Euro utakmice pripala novinaru Germanijaka

U prve četiri utakmice Europskog prvenstva nogometaša papirnati favoriti ostvarili su pobjede na zelenom terenu, no kako su prošli suparnici u prvoj rundi ‘Humanitarne EURO utakmice’ Germanije, u kojem 11 bivših hrvatskih reprezentativaca daju prognoze na utamice Eura protiv 11 eksperata Germanijaka? Njihove listiće možete odigrati OVDJE.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za Tim Classic prvi je igrao bivši hrvatski reprezentativni vratar Dario Krešić, a boje Germanijaka branio je novinar Alen Lesički, naš reportera s Eura, koji nam svakodnevno donosi iz Njemačke najvažnije novosti iz tabora Vatrenih.

Obojica su pogodili pobjedu Njemačke protiv Škotske, završilo je 5-1, a obojica su promašili prvu utakmicu u našoj skupini, ogled Španjolske i Hrvatske koji je završio 3-0: Krešić tipovao na dvoznak u korist Vatrenih, dakle pobjedu ili remi, a Lesički paran broj golova; Les je skoro pogodio, a zašto nije ‘krivci’ su Petković i Perišić, ne trebamo dodatno objašnjavati zašto, prvi nije realizirao 11-erac, a potom mu nije priznat pogodak za 3-1 jer je asistent Perišić prerano utrčao u kazneni prostor…

Glede druge utakmice naše skupine, Krešić je tipovao na 0-2 gola, a završilo je s tri, ‘neplanirano’ je, recimo to tako, zabio Bajrami za Albaniju već u 22. sekundi, dočim je Lesički s tim pogotkom bio čak i sretan; tipovao je, naime, da Albanci neće gubiti na poluvremenu, ali ga je zeznulo što je Italija već do poluvremena ne samo izjednačila nego i preokrenula rezultat, koji je na kraju bio i konačan (2-1).

Što se pak prve subotnje utakmice tiče, ogleda Mađarske i Švicarske (1-3), on je odlučio pobjednika prve runde našeg Eurohumanitarca. Krešić je, naime, ponovno optirao da neće biti više od dva pogotka, a Lesički da će obje momčadi zabiti gol.

Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Kako je Krešićev pogođeni tečaj 1,30, Germania će donirati 130 eura Udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjima ‘Golubica’ iz Vukovara, a kako je ukupni pogođeni tečaj Lesičkog 2,43, Germania će donirati 243 eura Udruzi žena oboljelihi i liječenih od raka ‘Nismo same’ iz Zagreba.

No to nije sve. Ekipe Germanijinog Euro humanitarca će dodatne iznose donacija prikupljati i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent bit će Germania pobjednik dana i time će za svoju momčad zaraditi iznos od 500 eura! A to je u prvoj rundi Alen Lesički iz momčadi Germanijaka!

Na taj će način momčadi pokušati skupiti što veći iznos timske nagrade, pa će se tako osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



 


 


Tagovi

EuroforijaEuro humanitarachumanitarna akcijahumanitarni listićdonacijagermaniaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti