Modrić s bivšim suigračem gledao Čilićev preokret u Madridu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.05.19. | 19:08

Marin je morao spašavati četiri meč lopte slovačkog tenisača.

Marin Čilić pobijedio je u prvom kolu ATP-a u Madridu Slovaka Martina Kližana rezultatom 6-4, 2-6, 7-6(0).

Čilić je dobro krenuo u meč te je poveo u prvom setu 6-4 nakon što je pri rezultatu 4-3 uzeo break od Slovaka.

Imao je Marin dobru podršku sa tribina gdje ga je pratio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je ovaj susret odgledao u društvu također nekadašnjeg reprezentativca i bivšeg igrača Dinama i Hajduka, Marijana Buljata.

U drugom setu vidjeli smo potpuni raspad našeg tenisača. Poveo je Čilić 2-0 ali je onda izgubio 6 gemova zaredom te je 61. igrač svijeta došao do poravnanja rezultata.

Treći set bio je zaista neizvjestan. Igrao se gem za gemom i onda je pri rezultatu 6-5 za Slovaka i 30:30 Čilić potpuno nerezonski izbacio jednu loptu van terena. Prvu meč loptu Marin je uspio spasiti te je došlo do izjednačenja. Kližan je potom imao novu meč loptu i to opet nakon neforsirane pogreške hrvatskog tenisača, ali naš tenisač nekako uspijeva snaći snage i ne dopušta Slovaku da dođe do pobijede.

Ni četiri meč lopte nisu bile dovoljne 61. igraču svijete pa je uz puno muke Čilić je meč uspio odvesti u tie-break.

Čilić je u tie-breaku pokazao da je ipak za klasu bolji tenisač od Slovaka koji se potpuno raspao nakon što u prethodnom gemu nije uspio osigurati pobjedu. Kližan u tie-breaku nije uspio osvojiti niti jedan poen te je Marin otišao u daljnji krug natjecanja.

(Foto: Twitter/screenshot)


Tagovi

ATP MadridMarin Čilić

Ostale Vijesti