Čilić priznao: Izgledi za moj nastup protiv Srbije su minimalni

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.02.15. | 13:41

Marin Čilić i dalje se muči s ozljedom zbog koje je propustio prvi Grand Slam turnir sezone, Australian Open, ali i otkazao nastup na Zagreb Indoorsu.

Posljednje informacije kažu da je vrlo upitan i Čilićev nastup u susretu Davis Cupa protiv Srbije u Valjevu, koji je na rasporedu od 6. do 8. ožujka.

„Izgledi su minimalni, moj nastup je pod velikim upitnikom. Otkazao sam i Rotterdam i Delray Beach koji počinje 16. veljače. Do Davis Cupa će proći dva i pol mjeseca kako nisam igrao tenis. Bilo bi mi dosta teško i stresno nakon tolike pauze, sa samo dva tjedna treniranja, igrati mečeve u pet setova“, priznao je Marin Čilić prilikom ždrijeba Zagreb Indoorsa.

„Dani mi presporo prolaze, bavim se samo aktivnostima vezanim uz noge i donji dio tijela. Posljednji pregled pokazao je napredak u oporavku ruke, ali još uvijek nije za igranje“, požalio se Čilić.

Prvi hrvatski reket smatra kako ozljedu nije pogoršalo sudjelovanje na revijalnim turnirima u sklopu Azijske teniske lige...

„Pogriješio sam što prije i nakon Mastersa nisam shvaćao ozbiljnost ozljede i da će oporavak biti problematičan. Računao sam da će mi tri do četiri tjedna odmora biti dovoljna“, zaključio je Marin.

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Foto: Action Images)


Tagovi

ATP ZagrebPBZ Zagreb Indoorshrvatska davis cup reprezentacijaDavis CupMarin Čilić

Ostale Vijesti