Čilić preko Dimitrova stigao do četvrtfinala Pariza

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.11.18. | 12:53

Četvrta pobjeda protiv Bugarina u pet susreta.

Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP Mastersa 1000 u Parizu svladavši Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 2:0 u setovima (7:6, 6:4), a u idućem ga susretu čeka najveća moguća prepreka koja se zove – Novak Đoković ako pobijedi Damira Džumhura.

Međugorac je breakom otvorio prvi set, ali se uporni Dimitrov odmah vratio te se igralo gem za gem do trinaeste igre. Marin je propustio pet set lopti, dok nije realizirao onu šestu u trinaestoj igri.

U drugom setu vidjeli smo reprizu prvog što se tiče prednosti na samom startu za Čilića, ali ovog puta nije dopustio iznenađenje na svom servisu pa je kod 5-3 imao prve dvije meč lopte na servisu Dimitrova, koje je propustio. U idućem servis gemu Međugorac nije imao problema pa je rutinski odservirao za pobjedu.

Gledali smo kvalitetan meč prepun dobrih poena, u kojima je puno više oscilacija pokazao Bugarin, a Čiliću ostaje još podići razinu igre za eventualni susret s Novakom Đokovićem, protiv kojeg ga čekaju puno veća iskušenja od današnjih. Naravno, nešto se pita i Džumhura...

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Marin ČilićGrigor DimitrovATP

Ostale Vijesti