Čilić otkazao nastup u Zagrebu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.01.15. | 16:22

Nakon otkazivanja Australije, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić neće biti spreman niti za skorašnji ATP u Zagrebu, Zagreb Indoors, kojeg je osvajao četiri puta.

Nažalost, neću moći braniti naslov na Zagreb Indoorsu. Ozljeda ramena, iako ide nabolje, još uvijek nije u potpunosti zaliječena i morat ću odvojiti još neko vrijeme za tretmane. Žao mi je što nisam u mogućnosti nastupiti na turniru pred domaćom publikom, na kojem sam uvijek dobro igrao, no nadam se da ću se uskoro vratiti“, objavio je Čilić na svojoj službenoj Facebook stranici, samo dan prije izvlačenja parova u Zagrebu i tako potvrdio nagađanja kako ipak još nije spreman za potpuni povratak na terene.

Desno rame, s kojim je imao problema većim dijelom prošle sezone i zbog kojeg je propustio i prvi Grand Slam turni sezone Australian Open, mu očito još uvijek stvara probleme pa će tako prvi nositelj jubilarnog, desetog izdanja jedinog hrvatskog dvoranskog ATP turnira biti 27. tenisač svijeta, Ivo Karlović.

Ujedno će 'Div sa Šalate' biti i jedini hrvatski predstavnik među osam nositelja. Uz Karlovića, u glavnom dijelu turnira nastupit će Ivan Dodig i Borna Ćorić, dok su Mate Delić, Antonio Veić i Toni Androić dobili pozivnice organizatora.

Čilić je četiri puta bio pobjednik Zagreba - 2009., 2010., 2013. i 2014. godine.

Kvalifikacije Zagreba Indoorsa počinju sutra, kada je na rasporedu i izvlačenje parova, a glavni turnir u ponedjeljak u Domu sportova.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marin ČilićTenisPBZ Zagreb Indoors

Ostale Vijesti