BONUS LISTIĆ - Euro trojac uz dva gola za 12,00

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.06.19. | 10:43

Iskoristi najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj!

Na praškoj Genaerali Areni, Česi bi trebali pobjedom popraviti ne samo bodovni saldo već i mučan dojam stečen nakon pet primljenih golova u prvom kolu kvalifikacija od Engleza. Dva remija iz susreta sa Crnom Gorom i Kosovom pokazuju kako su Bugari i dalje daleko od onih slavnih dana.

Susjedski derbi u Klagenfurtu i vjerojatno zadnja prilika domaćinima za produžetak nada u plasman na EURO 2020. Domaćinski poraz od Poljaka te na gostovanju u Izraelu ne ostavljaju Austrijancima prostor za kalkukiranje. Slovenci dolaze sa dva boda i ne baš sjajnim gostujućim izdanjima u zadnje vrijeme.

Ako uz pobjede pomenutog domaćinskog trojca , na svakom susretu vidimo i barem dva gola, Vaši ulozi neće biti pomnoženi sa uobičajenih 10,33 , već sa uvećanim ukupnim tečajem 12,0.

Bonus listić možeš odigrati na webu www.germaniasport.hr  na poveznici OVDJE ili u svim poslovnicama Germanije do početka utakmica, odnosno do 20:45h. Dovoljno je samo na uplatnom mjestu zatražiti odigravanje listića pod kodom 01. Sretno!


Tagovi

Bonus listićbonus klađenjepredefinirani listić

Ostale Vijesti