BONUS LISTIĆ 07 – Petak, dan za – 10

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.04.19. | 11:18

Iskoristi najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj!

Čekao se jučer još samo jedan gol na Sevilli za prolaz Bonus listića 06. Sijevalo je sa svih strana, samo domaćin je uputio 18 udarac prema golu Alavesa, no ostalo je 2-0. Danas Vam nudimo novi Bonus listić na kojem vjerujemo u pobjede Trabzona, Liverpoola te Porta uz najmanje tri postignuta gola na svakom od ova tri susreta.

Trabzon, u sjajnoj formi i sa željom uhvatiti Bešiktaš na poziciji tri. Antalya , koliko god dobro izgledala ove sezone, na ovom je gostovanju izgubila četiri od zadnjih pet utakmica. Od zadnjih pet prvenstvenih susreta i jedne i druge momčadi , osam je okončano sa barem tri postignuta gola.

Liverpool „mora“ donijeti tri boda sa gostovanja iz Southamptona želi li ostati u utrci za naslov prvaka, jednako kao i Porto koji doma dočekuje, ove sezone, ispod prosječnu Boavistu. Završe li i ova dva susreta sa više od dva postignuta gola, umjesto standardnog 7,93 tečaja – častimo Vas ukupnim tečajem 10,00.

Bonus listić možeš odigrati na webu www.germaniasport.hr  na poveznici OVDJE ili u svim poslovnicama Germanije do početka utakmica, odnosno do 19:30h. Dovoljno je samo na uplatnom mjestu zatražiti odigravanje listića pod kodom 07. Sretno!

>>> Popis poslovnica Germania Sport kladionice


Tagovi

Bonus listićbonus klađenjepredefinirani listić

Ostale Vijesti