BONUS LISTIĆ 04 – Dinamo i Real donose tečaj 10,0

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.04.19. | 12:32

Iskoristi najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj!

U sportskoj ponudi bogato ispunjenom srijedom ipak nije bilo preteško osmisliti Bonus Listić 04. Najveći derbi hrvatske nogometne lige i derbi španjolske lige bez premca su dvije najatraktivnije nogometne utakmice dana. Koliko god Hajduk izgledao dobro u nastavku sezone, koliko god niz od 8 mečeva bez poraza kao i 6 ostvarenih pobjeda u tom intervalu imali težinu, činjenica je da Dinamo nije na Poljudu izgubio zadnjih pet susreta, a tri od tih pet dvoboja okončana su i pobjedom modrih.

Sličnu priču donosi i derbi LaLige. Valencia je zadnji ligaški poraz na Mestalli doživjela još početkom studenog prošle godine, no Real želi uhvatiti drugu poziciju na kraju prvenstva a za njom i susjedima iz Atletica kaska pet bodova. Zadnji njihov dvoboj u Valenciji, na kojem su pala manje od dva gola, datira još iz 2006. godine.

Ako vjerujete u Dinamo i Real večeras te u postizanje barem dva gola na njihovim utakmicama, umjesto standardnog 7,93 tečaja – častimo Vas ukupnim tečajem 10,00.

Bonus listić možeš odigrati na webu www.germaniasport.hr  na poveznici OVDJE ili u svim poslovnicama Germanije do početka utakmica, odnosno do 20:45h. Dovoljno je samo na uplatnom mjestu zatražiti odigravanje listića pod kodom 04. Sretno!

>>> Popis poslovnica Germania Sport kladionice

 

(Foto: Germanijak grafika)


Tagovi

Bonus listićbonus klađenjekladionicapredefinirani listić

Ostale Vijesti