BONUS LISTIĆ 03 – Ponedjeljak, laganica i umjesto 7.97 ukupan tečaj 10,00

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.05.19. | 10:56

Iskoristi najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj!

Tri kola do kraja i usitinu posljedna šansa Bešiktašu za održavanje šampionskih ambicija na životu. Današnjom pobjedom nad Alanyasporom dolaze na četiri boda zaostatka za vodećim dvojcem. Četiri od zadnjih pet njihovih prvenstvenih susreta na Vodafone Parku završeno je sa barem tri postignuta gola.

Serie A donosi dva susreta kojima se završava 36. kolo. Bologna sa odličnim rezultatskim učinkom u zadnjih pet kola, eventualnom pobjedom nad Parmom odlazi na pet bodova prednosti u odnosu na poziciju koja vodi u niži rang. Samo četiri prvenstvene od 17 ovo sezone odigranih utakmica na stadionu Renato Dall’Ara nisu završeni prolaskom opcije dva ili više golova.

Ako uz sve spomenuto i milanski Inter pobjedu nad novim drugoligašem Chievom te skok na treće mjesto na ljestvici “začini” golovima, baš kao i zadnja dva puta ( 3:1 i 5:0) – Vaše uloge neće te pomnožiti sa , manje više svuda prisutnih, 8,0 već , samo u Germania Sport kladionici, tečajem 10,00.

Bonus listić možeš odigrati na webu www.germaniasport.hr  na poveznici OVDJE ili u svim poslovnicama Germanije do početka utakmica, odnosno do 19:00h. Dovoljno je samo na uplatnom mjestu zatražiti odigravanje listića pod kodom 03. Sretno!

 


Tagovi

Bonus listićbonus klađenjepredefinirani listićbet vodič

Ostale Vijesti