Bivši Hajdukovi juniori opet na okupu: Drago mi je što sam sreo stare prijatelje

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.09.17. | 22:12

Trojica bivših hajdukovih juniora iz iste generacije susreli su se večeras na Rujevici nakon dugo vremena.

„Puno prijatelja mi bilo na utakmici, mobitel mi nije prestajao zvoniti uoči susreta radi upita za ulaznice… Drago mi je što smo igrali protiv hrvatskog kluba u ovakvoj fazi natjecanja, lijepo je vidjeti da je Rijeka u skupnoj fazi Europske lige, osobito mi je drago što sam igrao protiv prijatelja Bradarića i Eleza, koje znam iz Hajduka, poznajem i Župarića iz mlade reprezentacije...,“ započeo je AEK-ov napadač Marko Livaja.

Sva trojica pekli su zanat u Hajdukovom omladinskom pogonu, a potom se rasuli po svijetu kao rakova djeca, Livaja je otišao u milanski Inter, a Elez u rimski Lazio, dok je Bradarić karijeru nastavio u HNL-u i potpisao za Rijeku.

„Možemo biti zadovoljni pobjedom, jako važna utakmica za nas i napravili smo ogroman posao. Sad imamo domaću utakmicu protiv Austrije Beč i ako otvorimo sa šest bodova iz dvije utakmice, bit ćemo u jako dobrom položaju za plasman,“ rekao je AEK-ov Hajdukovac Marko Livaja.

„Rijeka je jako dobra momčad, uzela je naslov nakon 25 godina, mi smo joj pokvarili start u Europa ligi, ali ima još pet utakmica. U ovoj skupini svak svakoga može pobijediti.“

„Jako mi je drago što sam se vidio s Elezom i Bradarićem, starim suigračima iz Hajduka, ali i sa Župarićem i Pavičićem s kojima sam igrao u mladoj reprezentaciji jako dugo. Drago mi je što igraju u Rijeci i što su dio velike momčadi.“

Stari prijatelji nisu se štedjeli na terenu, išli su jedan na drugog kao da sutra ne postoji, ali nije bilo zle krvi na travnjaku i nije ostalo nikakvih repova za uzvrat.

„Ne, ne, sve je bilo korektno,“ potvrdio je Livaja.

Bivši Hajdukovac doveden je u AEK kako bi zabijao, no njegov nekadašnji kolega iz juniora Hajduka Josip Elez i suigrač iz mlade reprezentacije Dario Župarić nisu mu dali danas. Naprotiv, Elez je stigao i zabiti svoj prvijenac u Europa ligi.

„Sad bi radije da ga nisam zabio, a da smo mi dobili, no što je tu je, gledamo u budućnost,“ poentirao je Elez pa rekao koju o svom nekadašnjem suigraču.

„Livaja je sjajan igrač, svi znaju za kakve je klubove igrao i gdje je sad. Igrali su na njega, tako su organizirali napade, i bio je jako dobar, pokupio je gomilu lopti ispred mene i Župarića i bio jako opasan.“

Treći izdanak Hajdukovog juniorskog pogona na današnjoj utakmici, Filip Bradarić, složio se s Elezovom konstatacijom kako je Livaja bio jedan od važnijih ljudi AEK-ove momčadi danas.

„Poznajemo se jako dugo, dobar momak i odličan igrač, što je danas pokazao. Moj dobar prijatelj i želim mu svu sreću, kako njemu, tako i njegovoj momčadi,“ rekao je Filip Bradarić za svog bivšeg suigrača.

„Nisam se mijenjao za dres na ovoj utakmici, ali bit će prilike u uzvratu,“ zaključio je Brada.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Europska ligaAEKRijekaHajdukMarko LivajaJosip Elez

Ostale Vijesti