Germania
Germania

Bayern (1.75) i Valencia (2.70), kao finale Lige prvaka prije 23 godine!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 10:44

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Znate što je najvažnija stvar napraviti svake subote između 10 i 11 sati? Čekirati tečajeve u Germaniji i baciti oko na Germanijak! Vrijeme nije uvijek lijepo, ali Germania i Germanijak vas nikada ne razočaraju!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Union Berlin – Bayern (18.30) DVOJKA 1.75

Nakon što je Bayern ostao bez naslova u srijedu je izborio polufinale Lige prvaka izbacivši Arsenal. Bavarci sada gostuju kod Union Berlina Nenada Bjelice i Josipa Juranovića. Klub iz glavnog grada osvojio je samo bod u zadnja tri kola, a Mainz je recimo u četiri kola osvojio 10 i približio se Berlinčanima na tri boda zaostatka. Unionu opet gori pod nogama, a uvijek je nezahvalno vaditi se iz krize protiv Bayerna. Očekujem pobjedu gostiju, a zanima nas i kakav će pozdrav biti na relaciji Nenad Bjelica – Leroy Sane…

Valencia - Betis (18.30) JEDINICA, 2.70

Valencia je u zadnjem kolu svladala Osasunu u gostima s 1-0 u utakmici koju je obilježio bizarni promašaj Ante Budimira iz jedanaesterca. Betis je pak seriju poraza prekinuo domaćom 2-1 pobjedom nad Celtom iz Viga. Šišmiši ovaj susret dočekuju na sedmom mjestu, s dva boda prednosti pred Betisom. Tako da je današnji dvoboj i svojevrsni duel za Konferencijsku ligu. Domaćin ima ulogu blagog, ali jako blagog favorita. Betis nas nije oduševio svojim predstavama ove sezone pa ćemo tako na kraju ipak tipovati na jedinicu, pogotovo kad smo vidjeli kakvim tečajem časti Germania.

C. zvezda – Partizan (18.00) JEDINICA, 1.45

Derbi! Zvezda trenutno ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, što u prijevodu znači da bi pobjeda u ovom okršaju bila svojevrsna proslava naslova prvaka. Gostima ne igra ništa osim pobjede, s tim da bi i u tom slučaju bili na -4 u odnosu na momčad koja već godinama nema konkurenciju u domaćem nogometu. U posljednjih 10 međusobnih okršaja na Marakani, vidjeli smo pet pobjeda Zvezde, četiri remija i jedno slavlje gostiju. Očekujemo pobjedu domaćina danas, ali svakako je pred nama jedan ‘čvrst’ okršaj.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti