Atleticu se "isplatio" promašeni penal tragičara Juanfrana

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.06.16. | 20:35

Prodaja dresa s brojem 20 i prezimenom desnog beka uvećana je za osam puta od ponedjeljka.

Tragičar Atletico Madrida u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida možda ipak neće tako dugo tugovati. Juanfran je u subotu promašio jedanaesterac koji je momčad Diega Simeonea koštao povijesnog slavlja u finalu Lige prvaka, ali je nakon toga, vjerovali ili ne, njegova financijska vrijednost u Atleticu skočila nekoliko puta.

Iskusni 31-godišnji bek je na društvenim mrežama ostavljao dirljive poruke u kojima se ispričavao navijačima Atletica, a poznato je i da su ga po završetku utakmice tješili navijači nakon promašenog penala.

Taj odnos između Juanfrana i Atletica je podignut na mnogo veći nivo, što potvrđuje i porast popularnosti crveno-bijelog dresa s brojem 20 na leđima. Od ponedjeljka je tako prodaja dresova s prezimenom Juanfrana povećana za čak osam puta, što ga je svrstalo među najpopularnije nogometaše Atletica.

Samo zvijezde madridskog sastava poput Fernanda Torresa, Antoinea Griezmanna i Kokea su se mogli do sada pohvaliti velikim brojem prodanih dresova, koji premašuje 10.000 komada, a od sada se u tom društvu nalazi i Juanfran i to zahvaljujući promašenom jedanaestercu. Tko bi rekao...

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/yKIsXPCGtyk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Juanfran

Ostale Vijesti