Agassi: „Nitko nikad nije tako dominirao, najbolji je svih vremena“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.05.20. | 21:35

Za njega nema dileme, iako je ne tako davno govorio nešto drugo, ali…

Debate tko je najbolji tenisač svih vremena su možda aktualnije nego ikad. Kroz povijest su se povlačila imena poput Borga, Beckera, Samprasa, no u zadnje vrijeme se svelo na tri imena, Federer, Nadal i Đoković.

Svoje mišljenje na tu temu dao je i Andre Agassi, nekadašnji Top 1 svjetske ATP liste.

„Federer, nema sumnje. Nitko nikad nije odskakao od svojih protivnika na terenu kao on. Ne mislim da bih imao puno šansi protiv njega, čak i u vrijeme mog najboljeg tenisa“, izjavio je Agassi za Bild.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Tennis?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Tennis</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/TennisNews?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#TennisNews</a> Agassi names Federer as his Greatest of All Time: &quot;Nobody stood out from their opponents on the court as much as he did&quot; <a href="https://t.co/BiEkXKS0jJ">https://t.co/BiEkXKS0jJ</a> <a href="https://t.co/vsyXbLzWVR">pic.twitter.com/vsyXbLzWVR</a></p>&mdash; TennisUpToDate (@TennisUpToDate2) <a href="https://twitter.com/TennisUpToDate2/status/1256222554873835522?ref_src=twsrc%5Etfw">May 1, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Zanimljivo da je prije samo šest godina u jednom intervju imao drugog favorita od spomenute trojke.

„Stavio bih Nadala na prvo, a Federera na drugo mjesto. Izvanredno je ono što je  Rafa postigao. Sve je to uspio u vremenu najboljih Federerovih godina. Morao se obračunati ne samo s njim, već i Đokovićem i Murryajem i to u godinama zlatnog doba tenisa“, izjavio je tad Agassi

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Andre AgassiRoger Federer

Ostale Vijesti