REUTERS/Leon Kuegeler
REUTERS/Leon Kuegeler

VIDEO Albanci krenuli s pripremama za Vatrene, njihovi mediji tvrde: „Protiv Hrvatske ciljamo na tri boda“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 18:22

Još tri dana nas dijele od nove utakmice Vatrenih

Nakon poraza protiv Italije na početku njihovog puta na ovoljetnom Euru u subotu, Albanija se ove nedjelje vratila treninzima. Priprema se za drugu utakmicu na Europskom prvenstvu, onu protiv naše Hrvatske, koja se igra 19. lipnja u Hamburgu.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Skupina je kompletirana, a izbornik Sylvinho odlučio je da se nogometaši koji su sinoć zaigrali od prve minute pripreme u dvorani. Oko sat vremena momčad se posvetila tehničko-taktičkoj pripremi, što je izborniku Crveno-crnih poslužilo da vidi neke detalje i naravno, da održi momčad u formi. Sigurno je utakmica protiv Azurra učinila da Sylvinho dobije prave poruke za neke nogometaše i kako će skupina funkcionirati u budućnosti. Što se tiče postave protiv Hrvatske, još je rano govoriti, jer smo nekoliko dana do utakmice", piše tamošnji Koha Jone i unatoč svemu zaključuje:

"Albanija cilja na tri boda protiv Hrvatske, kako bi ušla u veliku utrku kvalifikacija, pokušala, zašto ne, proći skupinu. Velik broj navijača naše reprezentacije očekuje se na Volsparkstadionu i za utakmicu protiv Dalićevih simpatizera", naglasili su, vjerojatno iznimno ponosni nakon pohvala koje su njihovi navijači dobili zbog atmosfere koju su pripredili na utakmici s Italijom.

Kako je izgledao djelić njihovog nedjeljnog treninga pogledajte OVDJE.



Tagovi

Albanska nogometna reprezentacijaEuro 2024Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti