Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Emotivni albanski mediji: Slave bod i hrvatskog navijača koji je ljubio zastavu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.06.24. | 17:30

Zadovoljni su što su još uvijek u igri za prolazak skupine

Mediji u Albaniji slave remi njihove reprezentacije 2-2 u kojemu su u završnici postigli pogodak za bod, no pomalo i žale što su Vatreni preokrenuli u par minuta nakon što su oni imali prednost u prvom dijelu.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

'Beskonačne emocije u srčanoj utakmici! Albanija remizira protiv Hrvatske i ostaje u igri', naslov je na portalu panorama.com.al.

'Uzbudljiv remi 2-2, "borba" bez pobjednika Hrvatska - Albanija', donosi na na svojoj internet stranici supersport.al.

'Prednost crveno-crnima donio je Qazim Laçi u 11. minuti, dok su Hrvati u roku od dvije minute preokrenuli rezultat. Utakmicu je izjednačio Andrej Kramarić u 74. minuti, a uslijedio je autogol Klausa Gjasule. Upravo je Gjasula u petoj minuti dodatka izjednačio i donio prvi bod albanskoj reprezentaciji u skupini B Eura 2024. u uzbudljivoj i emocijama punoj utakmici na Volksparkstadionu', piše još isti portal.

Sportekspres se dosta bavio i navijačima:

'Albanski navijači plešu na ulicama Hamburga, odnosi između Albanaca i Hrvata su navijački jako dobri. Pokazalo se to i u Hamburgu uoči današnjeg susreta. Na nedavnom videu vidi se kako jedan od hrvatskih navijača ljubi albansku zastavu.'

Što se tiče nogometa, odnosno utakmice isti portal donio je naslov:

'Utakmica za ljude jakog srca, Albanija na kraju remizira s pogotkom Gjasule protiv Hrvatske'.

'Fantastično! Njemački policajac ulazi i pleše s albanskim navijačima, pravi orla i donosi velike emocije', dodaje još Sportekspres.

“Utakmica s puno emocija, šteta što nismo uzeli tri boda. Primili smo dva gola koja smo mogli izbjeći, mogli smo i pobijediti na kraju, ali dobili smo bod i sretni smo. Mogli smo više, ali ovo je put. Nogomet je takav”, rekao je Kristjan Asllani za supersport.al. (dku)



Tagovi

Euro 2024Hrvatska nogometna reprezentacijaAlbanska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti