REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Bruno: “Što smo rekli Ramosu poslije utakmice? Da mora bolje”, Otavio: “Sad možda ode iz Benfice”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.12.22. | 22:52

Atmosfera u taboru Portugalaca je očekivano sjajna nakon uvjerljive pobjede protiv Švicarske.

Najuvjerljiviju pobjedu nokaut faze SP-a Portugalci će sigurno proslaviti dugo u noć. Igrali su sjajno, na terenu nije bilo slabe karike, a prvo ime u razbijanju Švicaraca bio je Goncalo Ramos koji je u svojem prvom startu u za reprezentaciju postigao hat-trick.

Kad se izgubi, igrači pored novinara prolaze brže nego svojih čuvara na terenu, ali kad se ostvari visoka pobjeda poput ove današnje, onda nema tko ne bi htio nešto reći. Bruno Fernandes bit će novi vođa Portugala jednog dana kad se Cristiano Ronaldo oprosti od reprezentacije, a poslije utakmice je na zanimljiv način prokomentirao sjajnu predstavu Goncala Ramosa.

“Što smo mu rekli poslije utakmice? Da mora bolje…”, kroz smijeh je rekao Fernandes, da bi se na njega odmah nadovezao Otavio.

“Sad možda ode iz Benfice.”

Svima je bilo jasno da se šale, nakon čega Otavio ipak ‘ozbiljnije’ pristupio pitanju…

“Ma što reći, bio je fenomenalan. Zabio je tri pogotka, borio se za momčad, pomogao svima nama svojom igrom.”

Bruno Fernandes je nastavio u tonu u kojem je i započeo.

“Puno savjeta od nas starijih dobio je dok igramo karte i zato je danas bio ovako dobar.”

Poslije utakmice, kamere su tražile i heroja današnje pobjede Portugala, Goncala Ramosa, a praktički prvo pitanje bilo je što on misli o Cristianu Ronaldu.

“On je naš kapetan, naš lider i radujem se što ću u budućnosti imati priliku igrati rame uz rame s takvom veličinom. On je moj idol”, rekao je drugi najmlađi strijelac hat-tricka na SP-u poslije Pelea.

Izbornik Fernando Santos kratko je prokomentirao situaciju s Ronaldom.

“Cristiano i Ramos su dva različita tipa igrača. Nema problema s kapetanom naše reprezentacije. Mi smo prijatelji već godinama, on je primjer svima kako se kapetan ponaša”, rekao je portugalski izbornik.



Tagovi

portugalska rukometna reprezentacijaFernando SantosCristiano RonaldoBruno FernandesGonçalo Ramos

Ostale Vijesti