REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Zagreb se ne šali: U klub stigao desni bek Nantesa!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.06.22. | 16:25

Milan je za reprezentaciju Srbije nastupio na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2019. godine, a ove će sezone braniti boje svoje zemlje na Mediteranskim igrama u Alžiru koje su na rasporedu od 25. lipnja do 06. srpnja. Prije dolaska u PPD Zagreb nastupao je za RK Metaloplastiku i francuski HBC Nantes

Zagrebaši nastavljaju s rukometnim ljetnim mercatom. Nakon dovođenja crnogorskog beka Vuke Borozana, stiže još jedan vrhunski šuter. Novi desni vanjski rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb je reprezentativac Srbije Milan Milić. Ovaj 24-godišnjak potpisao je ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom na period na od tri godine.

"Moj prvi klub je bio Metaloplastika. Tamo sam proveo tri sezone, igrao u SEHA Gazprom ligi i bio drugi strijelac grupne faze natjecanja. Kasnije sam prešao u redove HBC Nantesa u kojemu sam proveo dvije sezone i u tom razdoblju osvojio nacionalni kup te sudjelovao na Final4 turniru EHF Lige prvaka. Sretan sam i ponosan na razdoblje koje sam proveo i u Metaloplastici i u Nantesu. Imao sam priliku učiti i raditi s veličinama poput Kire Lazarova i to je puno utjecalo na moj igrački i ljudski razvoj. Dolaskom u Zagreb smatram da sam napravio još jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Smatram da je ovakav klub, koji ima sjajne igrače i odličan trenerski kadar, pravo mjesto za mene gdje ću još više napredovati", rekao je za službenu stranicu kluba novi desni vanjski Plinara, Milan Milić.

Milan je za reprezentaciju Srbije nastupio na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2019. godine, a ove će sezone braniti boje svoje zemlje na Mediteranskim igrama u Alžiru koje su na rasporedu od 25. lipnja do 06. srpnja. Prije dolaska u PPD Zagreb nastupao je za RK Metaloplastiku i francuski HBC Nantes.

"Otišao je Ravnić, otišli su i Filip Ivić, Filip Vistorop, David Mandić. Stiže Gabrijel Buvinić, igrač iz Umaga, na tri godine će potpisati ugovor, ali to još nije javno. Milić lijevi bek iz Nantesa, vraća se Aleks Kavčić koji je bio ozlijeđen, stiže vjerojatno Kos iz Ljubuškog. Nije isključeno da ćemo imati još pojačanja u neko skorije vrijeme", najavio je prije nekoliko dana Šupuković. Malo po malo, te se njegove riječi i ostvaruju, a Zagreb, čini se, misli u sljedeću sezonu ići - jako.

Podjsetimo, produžili su ugovor i s trenerom Ivicom Obrvanom, a javno se očitovali i o završnici prošle sezone koja je bila dosta napeta na relaciji Zagreb-Našice.


Tagovi

PPD ZagrebHrvatski rukometni savezrukometNantes

Ostale Vijesti