Teško izborena pobjeda Francuza u četvrtfinalu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.01.17. | 20:39

Domaćini Svjetskog rukometnog prvenstva u neizvjesnoj su utakmici pobijedili reprezentaciju Švedske.

Nakon Norveške, saznali smo i drugog polufinalista Svjetskog prvenstva u rukometu. Francuska je u vrlo neizvjesnom dvoboju porazila Švedsku 33-30, a utakmica je bila napeta do posljednjih minuta utakmice.

U prvom poluvremenu se igralo 'gol za gol', Francuzi su do samog kraja prvog dijela konstantno držali dva pogotka prednosti, ali su pali pred kraj što su Šveđani iskoristili i otišli na predah s golom prednosti. Rezultat na poluvremenu je bio 15-16 za 'goste'.

Odmah početkom drugog dijela, Francuzi prelaze u vodstvo koje su održavali do samog kraja, uz iznimku kada su domaćini ušli u malu krizu, a izabranici Kristjana Andressona došli u vodstvo 26-25 deset minuta prije kraja.

Ipak, Didier Dinart je uspio konsolidirati redove u svojoj momčadi te je preokrenuo rezultat koji je uspio sačuvati do samog kraja.

Najbolji u redovima 'Les Expertsa' bili su Kentin Mahe sa devet golova, Nedim Remili sa šest i Ludovic Fabregas sa pet pogodaka, dok su Thierry Omeyer i Vincent Gerard kombinirano skupili 12 obrana. U redovima Švedske Jim Gottfridsson i Lukas Nilsson zabili svaki po pet golova.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

švedska rukometna reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u rukometuFrancuska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti