REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Slovenci igraju sjajno, slomili i Šveđane

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.07.24. | 17:57

Ponovno su sjajnu utakmicu za Sloveniju odigrali Blaž Janc koji je postigao 10 golova te Aleks Vlah koji ga je pratio s osam pogodaka

Slovenska muška rukometna reprezentacija ostvarila je drugu uzastopnu pobjedu u skupini A na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon što je prije dva dana svladala Hrvatsku, u srijedu je u 3. kolu nadigrala Švedsku s 29-24 (15-14).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ponovno su sjajnu utakmicu za Sloveniju odigrali Blaž Janc koji je postigao 10 golova te Aleks Vlah koji ga je pratio s osam pogodaka, dok je u pravo vrijeme s fenomenalnim obranama uskakao i Klemen Ferlin koji ih je na kraju sakupio devet. Hampus Wanne je sa šest golova bio najbolji kod Švedske.

Slovenija se na ključnu razliku od pet pogodaka odvojila sredinom drugog poluvremena te ju uspješno održavala do kraja.

Nakon ovog rezultata Slovenija se pridružila Njemačkoj, Hrvatskoj i Španjolskoj na četiri boda na ljestvici, dok je Švedska peta s dva boda, iza nje je samo Japan koji je i dalje bez bodova.

U prvom susretu dana u ovoj skupini Hrvatska je odličnom igrom svladala Njemačku s 31-26 (14-12), dok je potom Španjolska svladala Japan s 37-33 (20-18).

Hrvatska će u 4. kolu u petak od 14 sati igrati protiv Švedske, dok će u zadnjem kolu u nedjelju igrati sa Španjolskom od 21 sat.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Pariz 2024Slovenska rukometna reprezentacijašvedska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti