Kopljaru stradali ligamenti koljena, pauzira šest tjedana, upitne kvalifikacije za Rio!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.02.16. | 10:43

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i član Barcelone Marko Kopljar možda neće biti na raspolaganju izborniku Željku Babiću za kvalifikacije za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Razlog je ozljeda ligamenata lijevog koljena koju je Marko Kopljar zaradio u utakmici svoje Barcelone protiv Morrazo Cangasa u 18. kolu španjolske Asobal lige. Iako je njegova momčad slavila s uvjerljivih plus 12 - 34:22 i tako ostala nedodirljiva u domaćem prvenstvu sa svih 18 slavlja, kapetan hrvatske reprezentacije je šepajući morao napustiti parket u prvom poluvremenu.

Jučer su obavljeni liječnički pregledi  koljena i Barcelona je na svom službenom Twitter profilu objavila kako su stradali ligamenti i kako Kopljaru slijedi stanka od šest tjedana.

Time ostaje pod upitnikom hoće li se Kopljar uspjeti oporaviti i vratiti u formu za kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Janeiru, koji Hrvatska igra u Danskoj od osmog do desetog travnja. Protivnici izabranicima Željka Babića su domaćin Danska te Norveška i Bahrein. Vizu za Rio osigurat će dvije najbolje momčadi.

 


Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijarukometni klub BarcelonarukometMarko Kopljar

Ostale Vijesti