Igor Kralj
Igor Kralj

Hrvatski 'bombarder' pokorio Portugal pa potpisao za bundesligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.06.22. | 16:25

Podsjetimo, Sliškovićevu sjajnu karijeru je nakon Olimpijskih igara u Riju usporila mononukleoza, ali se on i nakon toga vratio i pokazao svoju klasu, a sada to čini i potpisom za bundesligaša

"Evo me upravo u avionu, polijećemo", kratko nam je rekao hrvatski bombarder, lijevi vanjski, Ivan Slišković.

Vraća se u Bundesligu. Naime, povremeni hrvatski reprezentativac postat će dio Stuttgartove momčadi. S njima je potpisao jednogodišnji ugovor, a stiže im nakon uspješne epizode u portugalskom Portu s kojim je osvojio dva prvenstva i jedan Kup Portugala u dvije sezone koliko je ondje bio.

Podsjetimo, Slišković (30) je profesionalnu karijeru započeo u hrvatskom viceprvaku, našičkom Nexeu. Potom je karijeru nastavio u Celju i Veszpremu da bi stigao do Njemačke 2018, kada je potpisao za Göppingen. Ondje je proveo dvije sezone pa svoje mjesto našao pod portugalskim nebom. Ove sezone je u 16 utakmica Lige prvaka postigao 34 gola, a za Kauboje je zaigrao 54 puta i dao 128 golova.

Sliškovićeva je desnica razorna i sa šest, devet ili koliko god trebate metara. Podsjetimo, sjajnu karijeru je nakon Olimpijskih igara u Riju usporila mononukleoza, ali se on i nakon toga vratio i pokazao svoju klasu, a sada to čini i potpisom za bundesligaša.

Stuttgart je ove sezone završio na 15. mjestu elitnog njemačkog razreda, a ondje će Sliškovića dočekati još jedan Hrvat. Svima nam dobro poznati - Ivan Pešić.



Tagovi

Ivan SliškovićNjemačkaStuttgart

Ostale Vijesti