REUTERS/Mike Segar
REUTERS/Mike Segar

Venus Williams vraća se s wild cardom na Wimbledon u singlu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.06.23. | 17:21

Williams je jedna od sedam igračica imenovanih na popisu wild card za ženski singl, uključujući Heather Watson i Elinu Svitolinu, a još jedna tek treba biti objavljena

Sedmerostruka Grand Slam prvakinja Venus Williams je među igračicama koje su dobile wild card za sudjelovanje u Wimbledonu ovog ljeta.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Williams je izbivala šest mjeseci zbog ozljede tetive zadobivene u Aucklandu tijekom prvog tjedna u godini, a peterostruka pobjednica Wimbledona u singlu vratila se u akciju tek na travnatom turniru u Nizozemskoj prošli tjedan. Ova 43-godišnjakinja je ostvarila svoju prvu pobjedu nad protivnicom iz top 50 svijeta od 2019. kada je u ponedjeljak pobijedila Camilu Girogi na Rothesay Classicu u Birminghamu, a Williams, koja se borila s ozljedom koljena tijekom te pobjede, sada se vraća u singl nakon što se prošle godine u Wimbledonu natjecala samo u mješovitim parovima.

Williams je jedna od sedam igračica imenovanih na popisu wild card za ženski singl, uključujući Heather Watson i Elinu Svitolinu, a još jedna tek treba biti objavljena. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Venus WilliamsWimbledon

Ostale Vijesti