Pijetraj napao Mirka: Dok je slinav ganjao kokoši, ja sam se borio po svijetu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.10.19. | 12:51

Kod mene su ga svi tukli. Bude li me i dalje ljutio, sve snimke koje dokazuju koliko je loše boksao stavit ću na YouTube, kaže Pijetraj.

Njih dvojica poznaju se od devedesetih, a ne slažu se jer Mirko tvrdi kako ga je Pijetraj ostavio u najvažnijem trenutku karijere, dok druga strana tvrdi kako to nije točno.

Pijetraj upire prstom u razne ljude po svom otkazu u HBS-u, započeo je na konferenciji za medije na kojoj je prokometirao svoj otkaz pa opleo po Filipu Hrgoviću, a sad tuče po Mirku jer se nije uspio naplatiti kao kod drugih boksača s kojima ima ugovore na deset godina.

"Daj da riješimo Mirka i njegove gluposti koje je tu pričao i neću ga više spominjati", započeo je Pijetraj gostujući u Podcast Inkubatoru:

"Precijenio sam ga, mislio sam da je dovoljno zreo i realan. Kakav je bio boksač? Nije bio zreo jer psihološki nije mogao podnijeti takvu borbu. Imao je strašne predispozicije, ali nije bio za to. Puno je bolji bio za kickboks i MMA jer je tu drugačija taktika...“

„Nisam imao loše namjere, ali onda je on počeo vrijeđati na razini koja mu nije potrebna. Pazi, kaže da sam imao samo pet mečeva? Imao sam ih 150, ali ne boksačkih. Nikad me nitko nije iznio iz ringa. Tko mi pokaže snimku, dat ću mu sve što imam.“

"Došao je kod mene s nogom Branka Cikatića u dupetu. Kod mene su ga svi tukli, ali je svejedno postao najbolji boksač u Hrvatskoj. Bude li me i dalje ljutio, sve snimke koje dokazuju koliko je loše boksao stavit ću na YouTube."

"Mirko kaže da sam provincijalni trener. Rodio sam se u Zagrebu i sad je Zagreb provincija? Dok je on slinav trčao po dvorištu i ganjao kokoši, ja sam se borio po svijetu. Jedini pravi K1 koji je osvojio je osvojio sa mnom u Pragu. Nakon toga je rekao da se neće više boriti, Orsat Zovko je svjedok, rekao mi je da sam u kombinaciji za Japan ili nešto drugo. Orsat mu je sredio meč, nazvao me i rekao da radi sa Žižom i da će ide s njim jer će ionako izgubiti meč pa nema smisla da idem s njim. Rekao sam da je to u redu. Kasnije je pobijedio Mikea Bernarda, ja ga zovem da ga pitam što ćemo, a on mi kaže da više nema ništa sa mnom. I dobro, pustio sam ga. Nikad ga nisam tužio", rekao je Pijetraj pa dodao:

"Poslije je poslao ljude kod mene s pištoljima da mi skinu dug. Međutim, ljudi su nakon par rečenica vidjeli u čemu je stvar i bilo im je neugodno. Složio je priču za njih. Ja nikoga nisam tjerao da dođe kod mene pa nisam niti njega. On kaže da kao trener ne naplaćuje nikome ništa, a naravno da ne naplaćuje kad ti momci jako malo zarađuju. Ali im naplaćuje tako da ga moraju okolo hvaliti.“

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

borilački sportoviBoksLeonard PijetrajMirko FilipovićOstali sportoviMMA

Ostale Vijesti