Najsmješnija borba ikada: Bob Sapp pobijedio nakon osam godina (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.09.18. | 14:45

Čekali jedan drugog da padne.

Na Rizin 13 borilačkom eventu u Saitama Areni Mirko Filipović upisao je devetu uzastopnu pobjedu, nakon što su doktori morali zaustaviti meč između njega i Roque Martineza. No, ovoj borbi prethodio je pravi...teško je reći je li se radilo o spektaklu, ruganju, cirkusu ili nečem četvrtom. 

Legendarni Bob Sapp, borac koji je napravio tektonski poremećaj u K1 organizaciji kada je prije 16 godina dva puta prebio i unakazio Ernesta Hoosta, možda i najveću K1 legendu u povijesti, danas je na jako niskim granama. Uglavnom služi kao mamac za gledatelje zbog svoje, sada već i kultne pojave, dok su njegove borilačke vještine smješnije nego ikad. Do danas je imao 14 poraza u nizu, a nije pobijedio od 2010. godine. 

Srećom po Sappa, uvijek postoji netko gori, a u ovom je slučaju to bio 26-godišnji Egipćanin Osunaarashi Kintaro, bivši sumo borac kojem je borba protiv Sappa bila debi na MMA sceni. S obzirom na to što je prikazao, karijera mu neće dugo trajati. Oba borca kao da su čekala da onaj drugi padne sam od sebe, bilo je tu toliko tragikomičnih i amaterskih pokušaja udaraca. Teško je to uopće i prepričati, najbolje je da se sami uvjerite. 

Borbu možete pogledati OVDJE

(foto: Reuters)


Tagovi

Rizin Grand PrixBob Sapp

Ostale Vijesti