Maro Joković napušta Olympiakos i seli u Italiju?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.05.20. | 16:12

33-godišnjak bi mogao natrag u zemlju naših susjeda.

Možda najbolji ljevak među hrvatskim vaterpolistima ikada, Dubrovčanin Maro Joković, prošle je godine napustio VK Jug iz svog rodnog Dubrovnika i pridružio se grčkom Olympiakosu.

Unatoč tome što tamošnja liga nije okončana, to je u planu, ali klubovi svejedno špekuliraju sa prodajama i pojačanjima. Prema talijanskim izvorima, Brescia ima za cilj dovesti hrvatsku vaterpolsku legendu, jednog od ključnih igrača kako grčkog kluba tako i hrvatske reprezentacije zadnje desetljeće.

Ovaj klub ima velike ambicije za nadolazeću sezonu. Več su doveli Edoarda Di Sommu iz Pro Recca, Angelosa Vlachopoulosa iz Egera te Vincenza Dolcea iz Sport Managementa. Dođe li i Joković, ovaj klub bi mogao postati ozbiljna prijetnja za Recco.

“Ne bi bil profesionalno pričati o tome koji su me klubovi kontaktirali. U ovom trenutku sam usredotočen na završetak sezone s Olympiakosom, nakon toga mogu pričati o narednoj sezoni i budućnosti. Jedino je sigurno da se za nekoliko dana vraćam u Grčku.”, rekao je Joković koji je trenutno u Hrvatskoj.

(foto: Pixsell)

 

 

 

 


Tagovi

Maro JokovićvaterpoloOlympiacosPro Recco

Ostale Vijesti