Maro Joković napušta Olympiakos i odlazi u Italiju

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.06.20. | 14:03

Hrvatski reprezentativac završio je grčku avanturu, a s novim klubom želi srušiti „vječnog prvaka“.

Maro Joković napušta Olympiakos te će sljedeće sezone igrati u Italiji, za momčad Brescie. Jokovićev novi klub objavio je vijest na svojoj klupskoj web stranici i time i službeno potvrdio ono o čemu se pričalo već neko vrijeme.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fan.brescia.7%2Fposts%2F3810791748995890&width=500" width="500" height="516" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe> 

Brescia je naime pristupila, iskazala želju u dovođenju Mare Jokovića koji to u konačnici nije niti krio, ali korektno nije želio ni puno pričati o mogućnosti dolaska u novu sredinu dok je u tom trenutku bio još pod ugovorom s Olympiakosom. Uostalom, Joković je stoga već tjedan dana u Ateni, na treninzima s grčkim prvakom koji čeka nastavak državnog prvenstva.

Grčki prvak je tako ostao bez hrvatskog pogona, prije Jokovića klub je napustio i Buljubašić, a zbog krize bi mogli ostati i bez Srbina Mitrovića te tako narednu sezonu igrati bez stranaca.

Brescia je vrlo aktivna na tržištu i žele slijedeće sezone napasti sve trofeje, prije svega srušiti dominaciju Pro Recca. Prije Jokovića, Brescia je dovela ponajboljeg grčkog reprezentativca Angelosa Vlachopoulosa iz Egera, solidnog srpskog centra Đorđa Lazića iz Szolnoka te iz Pro Recca Edoarda Di Sommu, kao i vrlo zanimljivog Vincenza Dolcea iz Sport Managementa. No, mora se reći i da su izgubili dva ponajbolja igrača Nicolu Figarija i Nicholasa Presciuttija, koji su pojačali glavnog konkurenta.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Maro Jokovićvaterpolo

Ostale Vijesti