Luka Bukić novi je igrač Pro Recca

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.07.18. | 10:11

Sjajan transfer za našeg igrača.

Talijanski Pro Recco treću je sezonu u nizu ostao bez naslova prvaka Europe, što je ozbiljan znak za uzbunu u momčadi koja daleko najviše novaca od svih europskih klubova troši na igrački kadar. Da bi to ispravili, imenovali su Ratka Rudića za novog trenera, dok je vratarsku poziciju pojačao Marko Bijač. 

Osim njih, ovih je dana postalo poznato kako će član Pro Recca postati još jedan Hrvat - Luka Bukić iz zagrebačke Mladosti. Sin legendarnog Perice Bukića u minuloj je sezoni bio prvi strijelac Regionalne lige s 34 pogotka, a te igre nisu prošle nezapaženo od strane europskih velikana. Naime, osim Pro Recca za njegove usluge bila je zainteresirana i Brescia, ali poziv Ratka Rudića se ne odbija.

Kako prenose SN, Bukić bi s trebao potpisati ugovor na jednu godinu, a i on i Bijač nalaze se u kvoti od dva netalijanska igrača unutar EU koja će igrati talijansku Serie A i kup. Naime, prema njihovim pravilima, samo 4 stranca su dopuštena, od čega dva mogu biti iz EU, a druga dva izvan.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="it" dir="ltr"> Benvenuto alla <a href="https://twitter.com/prorecco?ref_src=twsrc%5Etfw">@prorecco</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/LukaBuki%C4%87?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#LukaBukić</a>! Tra pochi minuti le prime dichiarazioni del nuovo acquisto biancoceleste! <a href="https://t.co/bHfs6PTt4w">pic.twitter.com/bHfs6PTt4w</a></p>&mdash; Pro Recco Waterpolo (@prorecco) <a href="https://twitter.com/prorecco/status/1014053770869821440?ref_src=twsrc%5Etfw">3. srpnja 2018.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Pro ReccoLuka Bukić

Ostale Vijesti