Jug napustio i treći stranac

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.07.15. | 15:55

Novi na listi odlazaka iz redova dubrovačkog Juga je Aaron Younger.

Kako je objavljeno na službenim stranicama dubrovačke momčadi, australski je reprezentativac Gruž napustio na vlastiti zahtjev. Zatražio je raskid ugovora, zbog razdvojenosti od djevojke koja živi u Mađarskoj te će u sljedećoj sezoni najvjerojatnije igrati za Szolnok.

Jug je pristao, čime je prihvatio i odštetne uvjete koje mu je klub postavio.

Dubrovački sastav napustio je i kanadski reprezentativac Nicolas Constantin Bicari koji je nakon godine dana provedene u Jugu odlučio aktivirati klauzulu ugovora prema kojoj se nakon godine dana može vratiti u Marseille.

Još ranije se od Juga oprostio i Nikola Janović, pa su tako iz Dubrovnika otišla sva tri stranca koja su u prethodnoj godini nosila dres Jugaša.

Nakon što je postao slobodan igrač Miho Bošković je preselio u riječko Primorje, dok se Ante Visković se nakon dvije sezone vratio u matični klub Jadran iz Splita.

U rubriku 'dolasci' Jug je u dosadašnjem prijelaznom roku upisao hrvatske reprezentativce Mara Jokovića i Luku Lončara, dok je od stranaca potpis na ugovor s Jugom stavio kapetan brazilske reprezentacije Felipe Perrone.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

jugvaterpoloOstali sportoviAaron YoungerNicolas Constantin BicariNikola JanovićMiho BoškovićAnte ViskovićMaro JokovićLuka LončarFelipe Perrone

Ostale Vijesti