Joković: Rusija nije ugodan protivnik

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.07.17. | 11:36

Hrvatska od 13:30 igra drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu.

Drugo kolo trebalo bi ponuditi reprizu takve igre, ali i pobjedu protiv Rusa koji su na otvaranju razbili Japance. Posljednji smo put protiv Rusa igrali prije samo mjesec dana na Svjetskom ligi i slavili s uvjerljivih 12:7 pa je sasvim jasno tko je favorit u ovoj utakmici. Ipak, opreza nikad dosta u takvim situacijama, a s time se slaže i jedan od naših najboljih igrača.

˝Ova nova ekipa s kojom smo imali priliku igrati u Rusiji je pravo osvježenje s obzirom što su prije pokazivali. Dosta su fizički jaki i plivački spremni. Nisu ugodan protivnik˝ - izjavio je Maro Joković prije ove važne utakmice.

Hrvatska je favorit skupine i ne bi trebala imati problema oko prolaska u četvrtfinale, ali važno je završiti prvi kako bi u toj krucijalnoj utakmici turnira imali lakšeg protivnika. Ako ponovimo igru iz utakmice s SAD-om danas bi trebali imati još manje problema u bazenu. 

Susret je na rasporedu od 13:30 sati, a podsjećamo ishod ove utakmice možete gađati u našoj nagradnoj igri Pogodi najduži niz, više saznajte OVDJE. Trenutni tečaj na naše vaterpoliste u Germania Sportu iznosi 1,10, no hendikep golova je postavljen na 4,5 i ta oklada nosi tečaj od solidnih 1,85. Očekujemo uvjerljivu pobjedu naših.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Maro JokovićHrvatska vaterpolska reprezentacija

Ostale Vijesti