Dubrovački Jug CO slaže odličnu momčad za sljedeću sezonu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.07.15. | 15:54

U Gruž su došli Luka Lončar, Maro Joković i Felipe Perrone.

Lončara je Jug predstavio prije dva dana dok je Joković jučer i službeno obznanio da se vratio u dubrovački klub iz talijanskog Pro Recca.

Kada sam prije dvije godine odlazio u Italiju obećao sam da će Jug biti prva opcija nakon što završim ugovor u Reccu. Tamo sam proveo dvije prekrasne godine, ali sam neizmjerno sretan što se vraćam u svoj grad i svoj klub. Znam što me čeka jer Jug je uvijek težio samom vrhu, a pred nama je puno rada i truda ako želimo to i postići. O, uvjeren sam da smo sposobni zadovoljiti ambicije kluba i ispuniti sve zadatke koje pred nas postavi trener Vjekoslav Kobešćak“, rekao je Joković koji je potpisao ugovor na tri godine.

Nakon domaćih, na red je došlo i strano pojačanje pa je Jug CO danas predstavio i Felipe Perronea, reprezentativca Brazila koji je do prošle godine igrao za Španjolsku.

„Jako sam sretan što ću biti dijelom Juga koji je jedan od najvažnijih klubova na Svijetu. Po mom mišljenju filozofija Juga je vrlo slična onoj u nogometnom klubu Barcelona jer Jug daje poseban značaj razvoju igrača od najmlađih uzrasta pa sve do njegovog nastupa na najvišoj razini, a to je igranje za prvo momčad Juga. Nadam se da ću pomoći klubu kako bi ostvario svoje rezultate i bit će mi velika čast igrati za Juga, uz bok mnogih igrača – osvajača zlatne olimpijske medalje u Londonu“, istaknuo je Perrone koji će u Dubrovniku provesti dvije sezone.

Što se odlazaka tiče, za sada je zabilježen onaj Nikole Janovića koji se nakon četiri godine u Jugu vraća u Jadran iz Herceg Novog.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jug COMaro JokovićFelipe Perronevaterpolo

Ostale Vijesti