Cro Cop se osvetio Gonzagi nokautom u trećoj rundi

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.04.15. | 23:04

Mirko Filipović se na trijumfalan način vratio u UFC. Na priredbi u poljskom Krakowu, 40-godišnji Cro Cop je pobijedio Gabriela Gonzagu.

Nokaut se dogodio u trećoj rundi te se tako Mirko Filipović osvetio za težak nokaut kojeg je doživio od ovog protivnika prije osam godina.

Dvoboj Mirka Filipovića i Gabriela Gonzage bio je centralni meč UFC-ove priredbe u Poljskoj, a u prve dvije runde naš je borac bio u podređenom položaju. Nije Cro Cop uspio pogoditi niti jedan udarac nogom, a Gonzaga ga je uporno rušio na pod tražeći borbu u parteru. Gonzaga je Filipovića držao u klinču te mu zadavao udarce laktom, a pokušao je i napraviti polugu na nogi. No, Filipović je sve ipak uspio izdržati iako je nakon druge runde imao žestoko raskrvavljenu desnu arkadu.

U trećoj rundi Filipović je krenuo nešto agresivnije. Zadao je nekoliko udaraca rukom, a laktom je uspio srušiti Gonzagu na pod. Tamo je ušao u dobar položaj, stjerao Gonzagu u sam rub kaveza te s nekoliko jakih uzastopnih udaraca natjerao suca da prekine meč.

"Od početka sam išao na to da borba traje pet rundi. On je bio agresivniji u prve dvije, ali se nisam uzbuđivao nego sam čekao svoju priliku. Osjećam se dobro, mogao sam izdržati do kraja borbe, a zahvaljujem se svim navijačima koji su mi dali podršku ovaj put", rekao je nakon meča Filipović koji je rekao i kako će nastaviti s borbama.

(Screenshot: Video)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Gabriel GonzagaUFCMirko Filipović

Ostale Vijesti