Bukić 8 sekundi prije kraja utakmice donio pobjedu nad Crnom Gorom

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.08.16. | 07:18

Hrvatska je pobijedila i u drugoj utakmici vaterpolskog turnira u Rio de Janeiru.

Očekivalo se da će utakmica protiv Crne Gore biti teška i neizvjesna, a očekivanja nisu iznevjerena. Hrvatska je do pobjede došla golom Luke Bukića 8 sekundi prije kraja utakmice te tako u nastavak turnira idemo s dvije pobjede.

U prve dvije četvrtine igralo se 'gol za gol' – Hrvatska je, uglavnom, bila u vodstvu, ali bi se Crnogorci brzo vraćali u egal. Naši protivnici su u jednom trenutku i poveli (3:2), ali smo brzo izjednačili i opet ostvarili prednost.

Početkom treće četvrtine Hrvatska je došla do dva pogotka prednosti (5:3), ali smo tada odigrali nekoliko lošijih napadačkih minuta. Crna Gora je to stigla te se do kraja utakmice opet igralo 'gol za gol'. Crnogorci su svaki put uhvatili našu prednost, ali nisu mogli to učiniti i kada je Bukić 8 sekundi prije kraja utakmice zabio za 8:7.

Sukno, Lončar i Bukić su postigli po dva gola, a Burić i Joković su po jednom bili strijelci. Kod Crne Gore najefikasniji Janović i Dr.Brguljan s po 2 gola.

(Foto: Action Images)


Tagovi

vaterpoloOlimpijske igre Rio de Janeirocrnogorska vaterpolska reprezentacijaHrvatska vaterpolska reprezentacijaLuka Bukić

Ostale Vijesti