Žestoka rasprava Modrića i Lopeteguija: Luka želi novog trenera?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 09:54

Kapetan hrvatske reprezentacije jedan je od vođa oporbe u svlačionici Real Madrida.

Iz Real Madrida je jedan od najgorih tjedana u novijoj povijesti, najprije je stradao u Ligi prvaka kod Vlašićevog CSKA, a u subotu je u sudačkoj nadoknadi poražen od Alavesa.

Kako to obično biva u klubu te razine, mediji su već počeli stvarati pritisak za otkaz treneru Lopeteguiju, a Don Balon piše kako je Luka Modrić nakon poraza imao žestoku raspravu s njim u četiri oka. Veznjak Reala u facu mu je istresao sve što ga smeta kod novog šefa.

Modrićev status kod Lopeteguija je dosta nejasan, Realov trener dozira mu minutažu ove sezone, a Modrić se čini se teško privikava na takav status jer ne igra na razini na kojoj je igrao prijašnjih godina u Madridu, odnosno ovo ljeto u Rusiji za Hrvatsku.

Bunu vode Modrić i Marcelo, ali velika podrška treneru je kapetan Sergio Ramos, koji mu je držao leđa i nakon otkaza u reprezentaciji baš zato što je preuzeo Real Madrid. Mogući nasljednik mogao bi biti Santiago Solari, aktualni trener juniorske momčadi.

Modrićevo nezadovoljstvo pomno prate Talijani, a Corriere dello Sport tvrdi kako je Interov predsjednik Piero Ausilio jedva dočekao ovakvu situaciju kako bi osvježio mogući Lukin transfer na Giuseppe Meazzu idućeg ljeta.

Reprezentativna stanka malo će smiriti strasti u Madridu, ali ne promijeni li se nešto uskoro, netko će morati otići. Hoće li to biti Modrić i li Lopetegui…

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Luka ModrićReal MadridJulen LopeteguiNogometPrimera

Ostale Vijesti