REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Vrijeme je: Ibrahimović mora na operaciju, nastavak karijere upitan

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.05.22. | 16:22

Šveđanin se ne želi predati, ali tijelo ima drugačije planove.

Prije nekoliko dana je, zajedno s momčadskim kolegama otvarao šampanjac, pušio cigaru i slavio naslov prvaka Italije. Iako smo ga ove sezone rijetko gledali na travnjaku, Zlatan Ibrahimović je bio poprilično eksponiran kao igrač Milana, a on je svojim izjavama svima jasno dao do znanja kako ne planira ići nigdje, bez obzira na činjenicu da ulazi u četvrto desetljeće života. Uvjet je bio jasan – Zlatan ne ide nigdje dok ne osvoji scudetto s Rossonerima.

Pošto mu je to pošlo za rukom, Ibra je najavio kako će razmisliti o nastavku svoje karijere, ali prema vijestima koje službeno stižu sa San Sira, teško da ćemo ibrahimovića opet gledati na travnjaku. Prema podacima iz njihovog tabora, Ibra ide na operaciju koljena i neće ga biti između sedam i osam mjeseci.

Podsjećamo, Ibra ima još mjesec dana ugovora s Milanom, a kako je riječ o ozljedi s dugim oporavkom, nije za očekivati da će ugovor biti produljen. S druge strane, Ibrin brend će privući neke manje klubove, a nije isključen ni povratak u Švedsku. Iako je napravio svoje prve prave korake u redovima Malmoa, Ibrahimović je djelomični vlasnik Hammarbyja. Tko zna, možda se vrati tamo gdje je sve i počelo.

Pomažu mu i brojke. S 40 godina koje nosi na leđima još od početka listopada, uspio je upisati 23 nastupa u Serie A a Milan uz više nego respektabilni učinak – osam postignutih pogodaka.


Tagovi

Zlatan IbrahimovićMilanHammarbyMalmö

Ostale Vijesti