Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Vijesti iz Škotske: Celtic poslao ponudu za prvotimca Hrvatske, nude devet milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 16:47

Ipak, nekako sumnjamo da će se ovaj transfer ostvariti…

Lupkanje tastatura kod škotskih novinara posebno je glasno za vrijeme sezone 'kiselih krastavaca'. Budući da o svojoj reprezentaciji i Euru ne mogu puno toga lijepog napisati, okrenuli su se glasinama s ljetne transfer tržnice. Koja, inače, još uvijek nije otvorena, ali to ih svejedno nije zaustavilo u lansiranju 'ekskluzive' koja će se teško ostvariti. No, jedan dan vijest, drugi dan lanjski snijeg. Kao da će se toga itko sjećati za par dana.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

O čemu je riječ? O transferu Dominika Livakovića. U, kako navodi Daily Mail, Celtic. U redu, nisu napisali da je sve gotovo i da Livaković odjavljuje stan u Istanbulu, ali su zato istaknuli kako je jedinica Vatrenih ogromna želja Celtica te da su za njega na adresu Fenerbahcea poslali ponudu tešku devet milijuna eura.

Celtic ovog ljeta traži vratara. Joe Hart odlazi u mirovinu, dok Benjamin Siegist i Scott Bain ipak nisu dovoljno kvalitetni da bi zadužili jedinicu drugog najtrofejnijeg otočkog kluba. Dakle, predstavnici sedme sile znaju što čelni ljudi Celtica traže. Svakog drugog dana u javnost procuri neko novo ime, a 'lišo' nije prošao ni Dominika Livakovića koji je prije nešto manje od godinu dana preselio u Fenerbahce iz Dinama.

Osim Livakovića, Škoti spominju Martina Dubravku, Petera Vindahla Jansena i Daniela Peretza kao potencijalne Celticove kupovina, što samo po sebi sugerira da ni sami ne znaju previše o ovoj temi. No, znaju da će Celtic dovesti golmana, a možda ih je to nagnulo k tome da nabroje sve zanimljive vratare za koje vjeruju da su u Celticovom rangu. Eto, Livakovića su ove nedjelje riješili, od ponedjeljka kreće nova runda… (G)



Tagovi

Dominik LivakovićCelticLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.FenerbahçeHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti