EXPA/ Eibner/ Sascha Walther
EXPA/ Eibner/ Sascha Walther

VIDEO Kramarićevom Hoffenheimu sedmi poraz u nizu, Juranoviću cijeli susret protiv Kölna, Schalke slavio u derbiju začelja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.03.23. | 18:03

Borussia M. nije uspjela iznenaditi Freiburg

Bundesliga nam je u susretima ranijeg termina pripremila jako malo golova, a vidjeli smo i dva bez ijednog gola. U jednom od tih je nastupio i hrvatski nogometaš Josip Juranović koji je dobio punu minutažu u remiju Union Berlina i Kölna 0:0.

Bez golova su odigrali i Borussia M'gladbach i Freiburg, iako je domaći sastav imao inicijativu u susretu i po broju prilika i po posjedu lopte. Nažalost, do kraja susreta sve što su uspjeli dobiti je crveni karton i to tako što je Ramy Bensebaini zbog svađe zaradio dva žuta kartona u 87. minuti i morao ranije u svlačionicu.

Još jedan hrvatski igrač koji neće po dobrom pamtiti ovo kolo je Andrej Kramarić. Njegov Hoffenheim je stigao do sedmog poraza u nizu, ako uključujemo i poraz od Leipziga u Kupu. Bolji je ovoga puta bio Mainz. Pogotkom Luksemburžanina Barreira u 33. minuti je domaći sastav došao do pobjede. Imali su gosti čak 15 prilika tijekom susreta, ali samo tri su išle prema golu i to nijedna dovoljno precizno da zatrese mrežu. To je bio prvi put u povijesti za Mainz da odlazi na odmor u četiri bundesligaške utakmice u nizu s prednošću na semaforu.


Andrej Kramarić je igrao do 59. minute.

Gol pogledajte OVDJE.

Barem jedan hrvatski napadač je sretan večeras. Dion Drena Beljo postigao je svoj prvi gol u dresu Augsburga, koji je kod kuće u 23. kolu Bundeslige porazio Werder iz Bremena s 2:1. Beljo je zabio već u 5. minuti, kada je prihvatio loptu oko središta igrališta, a nitko od braniča Werdera ga nije uspio zaustaviti na putu prema golu. Gosti su izjednačili preko Jensa Stagea, da bi pobjedu Augsburgu donio Ermedin Demirović iz BiH u 47. minuti. Beljo je igrao do 74. minute za Augsburg, koji je sada 13. s 27 bodova.

Golove pogledajte OVDJE.

Schalke je u gostima svladao "fenjeraša" Bochuma s 2:0. Golove pogledajte OVDJE.

Upravo su oni i Borussia Dortmund na rasporedu idući tjedan, a to su jedine dvije momčadi koje u nastavku sezone nisu izgubile niti jednu utakmicu.

Na ljestvici Bundeslige vodi Borussia Dortmund s 49 bodova ispred Bayerna (46) i Uniona (44). (eg)




Tagovi

BundesligaMainzHoffenheimBochumSchalke 04Stuttgart

Ostale Vijesti