VIDEO: Dijamant Bešiktaša od 30.000.000 eura stiže na Upton park!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.04.16. | 21:28

Gökhan Töre je na meti svog nekadašnjeg trener u Istanbulu, Slavena Bilića.

West Ham je ove sezone pokazao da može ravnopravno stajati uz rame najvećim i najbogatijim klubovima engleskog nogometa, pa bi uprava 'Čekićara' iduće sezone mogla odriješiti 'kesu' kako bi se dodatno pojačala momčad Slavena Bilića.

Hrvatski stručnjak je očigledno već pripremio listu želja za ljetni prijelazni rok, a na vrhu je ofanzivni veznjak Bešiktaša i jedan od najboljih igrača turske Superlige, Gökhan Töre.

Nije tajna da je ovaj krilni turski nogometaš, rođen u Kölnu, bio veliki Bilićev ljubimac u prethodne dvije sezone u Istanbulu, a sada bi ga mogao sa sobom povući i u glavni grad Engleske.

Da su 'Čekićari' više nego ozbiljni u namjeri da što kvalitetnije odrade ovaj posao, pokazuju i riječi potpredsjednika turskog kluba Ahmet Nur Çebi, koji je počeo podizati cijenu za svog igrača.

Ako ponude 30.000.000 eura, počet ćemo razmišljati o tome. Uvijek moramo razmišljati prije svega poslovno“, rekao je Cebi.

Törea je Bešiktaš u kolovozu 2014. godine platio 4.500.000 eura, a sada ima priliku uzeti višestruko veći iznos novca.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/2sP13cSF9Ds" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Slaven BilićGokhan Tore

Ostale Vijesti