Veznjak Atalante za Germanijak: Boli me glava, ovo je naša najgora utakmica ove godine

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.09.19. | 08:02

Marteen de Roon bio je jedan od rijetkih igrača Atalante koji su bili spremni stati pred novinare nakon teškog u prvoj utakmici Lige prvaka.

Nakon povijesne pobjede zagrebačkog Dinama nad Atalantom, malo je igrača talijanskog prvoligaša koji su smogli snage stati pred novinare i dati neki suvisli odgovor na pitanje što se to dogodilo u jučerašnjoj utakmici.

Jedan od njih bio je Marteen de Roon, nizozemski veznjak koji za momčad iz Bergama ima preko sto odigranih utakmica:

„Ne znam što bih rekao, teško mi je...“, započeo je svoje obraćanje novinarima veznjak Atalante, pa nastavio:

„Jednostavno, nismo igrali kako smo trebali. Nije to bila naša igra, puno smo napucavali loptu, a mi to inače ne radimo. Pogubili smo se u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo pokušali nešto promijeniti, ali minus od tri pogotka iz prvog poluvremena bio je prevelik“, rekao je 28-godišnjak, nakon čega je rekao i kako se osjeća nakon današnjeg poraza:

„Uff, šta da vam kažem... Boli me glava od ovog poraza. Svi smo imali veliku želju i bili smo puni samopouzdanja prije same utakmice, ali ovaj poraz od 4:0 je bolan. Oni su bili bolji od nas, osvajali su sve druge lopte i zasluženo su slavili.“, rekao je De Roon, a osvrnuo se i na podršku navijača:

„Lijepo ih je bilo vidjeti u ovako velikom broju, bilo ih je preko 3000. Ponavljam, Dinamo je zasluženo slavio, a nama ne preostaje ništa drugo nego da skupimo glave i da u narednim utakmicama pokušamo ispraviti sve ono loše iz ove večerašnje“

„Ove nedjelje nam slijedi utakmica u prvenstvu protiv Fiorentinem i za nju se moramo u potpunosti spremiti. Liga prvaka i prvenstvo su dvije potpuno drugačije stvari, moramo skupiti glave i nadam se da čemo ostvariti dobar rezultat“, pa nastavio:

„Teško mi je govoriti odmah poslije utakmice, stvarno ne znam sada odmah gdje smo sve griješili. Nema sumnje da je bilo puno loših stvari, naročito u prvom poluvremenu kada smo primili tri pogotka, a uz to je bilo još par opasnih situacija. Nisam još vidio snimke pa mi je teško u ovom trenutku reći gdje smo sve točno griješili“, rekao je veznjak koji ima devet nastupa za reprezentaciju Nizozemske.

Na pitanje novinara Germanijaka je li ovo bila najgora Atalantina utakmica ove godine rekao je sljedeće:

„Je, zasigurno. Izgubili smo i od Torina u drugom kolu Serije A, ali u toj utakmici nismo bili toliko loši. Potpuno zasluženo smo večeras izgubili, ovo nije bila Atalanta koju svi znaju. Moramo iz ovog poraza izvući neke pozitivne stvari i pokušati se čim prije oporaviti“, zaključio je veznjak Atalante Marteen De Roon.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Liga prvakaMarteen de Roonizdvajamo

Ostale Vijesti