Veliki odlazak iz Reala: Pepe odlučio reći zbogom

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.01.17. | 13:56

Portugalac je donio odluku o nastavku karijere.

Real Madrid i Pepe se ipak rastaju. Nakon deset godina, portugalski će reprezentativac napustiti kraljevski klub idućeg ljeta kada mu istekne ugovor i postat će najplaćeniji defanzivac svijeta u kineskom Hebeiju.

Pepe je jedan od rijetkih igrača koji se u Realu zadržao puno desetljeće. Imao je želju za nastavak suradnje ali predsjednik Florentino Perez nije dijelio isto mišljenje. Pepe je jedini igrač u Realu kojem nije produžen ugovor i šest mjeseci prije isteka suradnje je donio odluku o selidbi u Kinu.

Portugalac je od Reala tražio dvogodišnji ugovor, ali je klub nudio suradnju samo na godinu dana, što njemu nije odgovaralo. Tražio je dvije godine. Pepe, koji je sljedećeg mjeseca napuniti 34 godine, tako je odlučio prihvatiti ponudu kineskog Hebeija, kojeg trenira Manuel Pellegrini.

U Kini će Pepe zarađivati 15.000.000 eura po sezoni, ali nije poznato na koliko dugo je dogovorena suradnja. To je trostruko više od iznosa koji je zarađivao u Realu, gdje mu je ugovor nakon povećanja plaće iznosio 5.500.000 eura godišnje.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PepeHebei

Ostale Vijesti