Trevor Ruszkowski-USA TODAY Sports
Trevor Ruszkowski-USA TODAY Sports

Vahini izabranici nakon debakla protiv SAD-a: “Ovo će nas malo spustiti na zemlju” (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.06.22. | 09:50

Maroko će 23. studenoga biti prvi suparnik Hrvatskoj u skupini F na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Nogometaši Maroka odigrali su u Cincinnatiju prijateljsku utakmicu protiv SAD-a. Domaćin je slavio s uvjerljivih 3:0, a statistika udaraca na vrata bila je 22:11.

U prvom poluvremenu američki nogometaši su zabili dva pogotka protiv sastava kojeg vodi Vahid Halilhodžić. Strijelci su bili Aaronson u 26. minuti, nakon što je Pulišić dobro primio jednu dugu loptu i lažnjacima povaljao obranu Marokanaca pa nesebično uposlio napadača RB Salzburga (VIDEO), zatim Tim Weah snažnim udarcem u 32. minuti (VIDEO). Sve je zaključeno pogotkom Hajia Wrighta u 64. minuti iz jedanaesterca (VIDEO).

Imao je Maroko priliku ublažiti poraz. Dosuđen mu je kazneni udarac u 76. minuti, no Selim Amallah je pogodio gredu.

Težak poraz za Vahine izabranike koji će nakon ovog sigurno ponovo biti na žestokoj meti javnosti koja je do prije nekoliko dana tražila njegov odlazak s klupe.

Halilhodžić je svjestan da ima još puno posla. To je i rekao nakon utakmice.

"Nismo bili loši kao što to rezultat pokazuje. Malo će nas spustiti na zemlju. Znali smo da će biti težak meč jer nismo u top formi. Možda nas ovo probudi jer se pripremamo na Svjetsko prvenstvo", izjavio je Vaha.

Podsjetimo kako će Maroko 23. studenoga biti prvi suparnik Hrvatskoj u skupini F na Svjetskom prvenstvu krajem godine, kojem je domaćin Katar. Osim protiv Maroka, hrvatske nogometaše u skupini očekuju utakmice protiv Kanade 27. studenoga i Belgije prvog dana prosinca.

(Hina, G)


Tagovi

MarokoSADamerička nogometna reprezentacijamarokanska nogometna reprezentacijaVahid HalilhodžićKatar 2022

Ostale Vijesti