U Juventusu nezadovoljni momčadi - ova trojica igrača dolaze u zimu da spase sezonu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.11.15. | 12:43

Jasno je da ljetos nije dovoljno napravljeno na nogometnoj tržnici te da su 'Staroj dami' neophodna zimska pojačanja ako se želi vratiti u utrku za Scudetto.

Juventus će ozbiljno morati raditi u siječanjskom prijelaznom roku kako bi ispravio greške koje je napravio ljetos. Dosadašnji dio sezone je pokazao da Pirlo, Tevez i Vidal nisu zamijenjeni na pravi način te da je Juventus vukao pogrešne poteze na nogometnoj tržnici.

Tek je Dybala pokazao kao pravo pojačanje, Khedira je ostavio dobar dojam, a Cuadrado, Mandžukić, Lemina, Hernanes i Sandro ne prave razliku na terenu. Barem ne još uvijek.

Zbog svega toga Juventus ima ozbiljne planove za zimski prijelazni rok. Na korak do prelaska u Torino je Ezequiel Lavezzi kojem na ljeto istječe ugovor s PSG-om i u poodmaklim je pregovorima s Juventusom. Ali to nije sve.

Talijanski mediji otkivaju kako Juventus ima još vije velike mete za siječanj. Prva je Bayernov stoper Mehdi Benatia koji je nezadovoljan minutažom u Münchenu i tretmanom kod Guardiole te bi se najradije vratio u Italiju gdje je, igrajući za Udinese i Romu, bio jedan od najcjenjenijih igrača lige. Benatia bi pojačao konkurenciju Berzagliju, Bonucciju i Chielliniju, a to bi vjerojatno značilo odlazak mladog Ruganija koji nije dobio šansu kod Allegrija, a kojeg želi Napoli.

Pored Benatije, Juventusova želja je i argentinski veznjak Ever Banega. On se, nakon ne baš slavne epizode u Valenciji, igrački preporodio u Sevilli i postao jedan od najtraženijih nogometaša u Europi. I njemu, kao i Lavezziju, ugovor istječe na ljeto pa ga to čini idealnom metom, a Juventus će u utrci za njegovim angažmanom konkurenciju imati u Manchester Cityju koji ga također želi dovesti.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Ever BanegaMehdi BenatiaEzequiel Lavezzi

Ostale Vijesti