Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Trener Dragovoljca podnio ostavku: "Stigli smo pred zid, dalje više ne ide"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.09.22. | 08:47

Dojučerašnji prvoligaš nakon šest kola 1.NL drži pretposljednje mjesto ljestvice.

Dojučerašnji prvoligaš Hrvatski dragovoljac prošle je subote izgubio u Solinu 1:3 te nakon šest kola 1.NL drži pretposljednje mjesto ljestvice s pet osvojenih bodova u uvodnih šest kola. Nakon posljednjeg poraza, trećeg u prvenstvu, drugog u nizu, ostavku je podnio donedavni trener Crnih Ivo Milić.

"To je to, stigli smo pred zid. Dalje više ne ide. S obzirom da želim uspjeh klubu, povukao sam ispravan potez, podnio sam neopozivu ostavku. Jednostavno sam osjetio da više nemam energije ni snage sjediti na klupi Dragovoljca. Jer, bez obzira na moj veliki trud i zalaganje, nisam vidio napredak u igri, a ni momčad nije pozitivno reagirala na naše razgovore i sugestije. Protiv Croatije iz Zmijavaca i Solina imali smo vodstvo koje smo propustili jer se igrači nisu držali dogovora. Klubu i svojem nasljedniku želim sve najbolje i vjerujem da će nakon ovog odlaska klub krenuti na pravi put, i približiti se gornjem domu tablice", rekao je bivši trener Hrvatskog dragovoljca za Sportske novosti.

Ivo Mlić preuzeo je Dragovoljac nakon završetka prošle sezone u kojoj su Crni bili prvoligaši, ali su kao posljednja momčad lige ispali u niži rang. Njegov nasljednik na klupi kluba iz Sigeta u ovom trenutku još nije poznat. (rv)

Prva nogometna liga, 6. kolo

Subota, 17. rujna

Orijent 1919 - Dugopolje 2:1

Vukovar 1991 - Croatia Zmijavci 0:1

Solin - Hrvatski dragovoljac 3:1

Nedjelja, 18. rujna

Dubrava Tim Kabel - Cibalia Vinkovci 0:2

Jarun - BSK Bijelo Brdo 3:2

Rudeš - Kustošija 1:0



Tagovi

Hrvatski dragovoljacPrva nogometna liga

Ostale Vijesti